RumeneStrani.si poslovni imeniki - 29 let tradicije
|
|
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 29 let tradicije
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 29 let tradicije
|
|
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 29 let tradicije
KDO? (najdi pravno osebo)
išči po korenu
KAJ? (najdi izdelek, storitev)
 

CONTRAST, družba za trgovino na debelo in storitve, d.o.o.

Nad izviri 8, Miklavž na Dravskem Polju, 2204 Miklavž na Dravskem polju
 
Opis za CONTRAST, družba za trgovino na debelo in storitve, d.o.o.:

V Contrastu se že od leta 1990 ukvarjamo z veleprodajo rezanega cvetja, lončnic in dekorativnih dodatkov. S ponosom lahko trdimo, da smo v tem času postali eden izmed največjih slovenskih veletrgovcev na tem področju. Sedež podjetja je v Miklavžu na Dravskem polju, kjer imajo prostor tudi naša Cash&Carry skladišča. Vzporedno s Cash&Carry prodajo v lastnih skladiščih, vršimo tudi ambulantno prodajo po celotni Sloveniji. Naši prodajniki so s svojimi vozili dnevno prisotni po vseh slovenskih regijah.

Naša ponudba zajema široko paleto cvetja in zelenja, vzgojenega na vseh koncih sveta. Najpomembnejši dobavitelji našega asortimana so izredno kvalitetne vrtnarije iz Nizozemske, Italije, Kolumbije, Ekvadorja in Izraela. Blago uvažamo dva - do trikrat tedensko, s čimer zagotavljamo vedno svežo in kakovostno izbiro.

Naše poslanstvo je, da z odlično veleprodajno mrežo, visoko kakovostjo blaga, sprotnimi dobavami in konkurenčnimi cenami, oskrbujemo cvetličarne širom Slovenije. Cvetličarne so naši najpomembnejši poslovni partnerji in njihove interese ščitimo tudi tako, da jim s svojim poslovanjem ne otežujemo razmer na trgu. V skladu s tem ne odpiramo lastnih maloprodajnih mest in ne poslujemo z velikimi trgovskimi centri, ki konkurirajo na trgu.
Izdelki in storitve / ključne besede:

Veleprodaja: rezano cvetje, lončnice, aranžerski pripomočki (keramika, trakovi, dekorativni material), aranžerski material.