RumeneStrani.si poslovni imeniki - 30 let tradicije
|
|
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 30 let tradicije
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 30 let tradicije
|
|
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 30 let tradicije
KDO? (najdi pravno osebo)
išči po korenu
KAJ? (najdi izdelek, storitev)
 

EŠA, elektromehanika Šircelj, d.o.o.

Cesta v Zajčjo Dobravo 7, 1000 Ljubljana
 
Opis za EŠA, elektromehanika Šircelj, d.o.o.:

Podjetje EŠA, elektromehanika Šircelj d.o.o. ima že 37 letno tradicijo. Srce podjetja je Anton Šircelj, ustanovitelj ter direktor, ki je svoje prve začetke naredil kar v domači garaži, ko je ugotovil, da je v tem poslu lepa prihodnost. Kasneje je s prizidkom ustvaril delavnico, v kateri se še danes odvijajo vse storitve podjetja.
Ukvarjamo se predvsem s servisom in previjanjem vseh vrst elektromotorjev, visokofrekvenčnih pretvornikov in transformatorjev ter ročnega orodja.
Naša osnovna naloga je zagotavljati podjetjem ažurno popravilo motorjev, visoko - frekvenčnih pretvornikov, transformatorjev, njihov servis, prav tako pa zadovoljiti potrebe manjših uporabnikov s popravilom raznega domačega orodja.
Izdelki in storitve / ključne besede:

Previjanje motorjev. Popravila asinhronskih in enosmernih kolektorskih elektromotorjev do 800 KW. Popravila vseh vrst pretvornikov, agregatov in transformatorjev. Popravila vseh vrst električnih zavor in električnega orodja (Hilti, Bosch, Makita). Potopne črpalke Flygt, Elko, Veda. Črpalke za centralno kurjavo. Prevzem in dostava elektro strojev, ki so v popravilu. Wacker pretvorniki. Asinhronski motorji. EŠA, elektromehanika Šircelj.