RumeneStrani.si poslovni imeniki - 31 let tradicije
|
|
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 31 let tradicije
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 31 let tradicije
|
|
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 31 let tradicije
KDO? (najdi pravno osebo)
išči po korenu
KAJ? (najdi izdelek, storitev)
 

EŠA, elektromehanika Šircelj, d.o.o.

Cesta v Zajčjo Dobravo 7, 1000 Ljubljana
 
Opis za EŠA, elektromehanika Šircelj, d.o.o.:

Podjetje EŠA, elektromehanika Šircelj d.o.o. je družinsko podjetje s 3 zaposlenimi. Na trgu smo prisotni že več kot 40 let. Ustanovitelj podjetja je Anton Šircelj, ki je svoje prve začetke naredil kar v domači garaži. Kasneje je s prizidkom ustvaril delavnico. Leta 1979 je začel delovati kot samostojni podjetnik z nazivom Elektromehanika Anton Šircelj s.p.
Leta 2015 pa je ustanovil podjetje Eša d.o.o.
Ukvarjamo se s servisom, popravilom in previjanjem vseh vrst elektromotorjev, visokofrekvenčnih pretvornikov, transformatorjev, črpalk in ročnega orodja. Naše poslanstvo je visoka kakovost storitev in hitra odzivnost. S kvaliteto in uspešnim poslovanjem želimo dosegati zadovoljstvo dosedanjih in potencialnih partnerjev.
Izdelki in storitve / ključne besede:

Previjanje motorjev. Popravila asinhronskih in enosmernih kolektorskih elektromotorjev do 800 KW. Popravila vseh vrst pretvornikov, agregatov in transformatorjev. Popravila vseh vrst električnih zavor in električnega orodja (Hilti, Bosch, Makita). Potopne črpalke Flygt, Elko, Veda. Črpalke za centralno kurjavo. Prevzem in dostava elektro strojev, ki so v popravilu. Wacker pretvorniki. Asinhronski motorji. EŠA, elektromehanika Šircelj.