RumeneStrani.si poslovni imeniki - 31 let tradicije
|
|
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 31 let tradicije
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 31 let tradicije
|
|
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 31 let tradicije
KDO? (najdi pravno osebo)
išči po korenu
KAJ? (najdi izdelek, storitev)
 

GIMNAZIJA ŠKOFJA LOKA - 70 LET

Podlubnik 1b, 4220 Škofja Loka
 
Opis za GIMNAZIJA ŠKOFJA LOKA - 70 LET :

Gimnazija Škofja Loka je šola z dolgoletno tradicijo in bogatimi izkušnjami. Izvajamo 2 programa: program gimnazija in program klasična gimnazija.
Dijaki, vpisani na Gimnazijo Škofja Loka, prihajajo na šolo z dolgoletno tradicijo, ki je v domačem okolju poznana predvsem po kvalitetnem delu, dobrih medsebojnih odnosih in pestri ponudbi obšolskih dejavnosti. Učitelji svoje delo gradimo na bogatih izkušnjah, hkrati pa si skupaj z dijaki prizadevamo ustvariti sodobno šolo.
Kar se tujih jezikov tiče, dijaki lahko poleg angleščine, ki se je uče vsi, izbirajo med francoščino, španščino, ruščino in nemščino ne glede na to, v kateri oddelek ali smer se nameravajo vpisati.
Učitelji škofjeloške gimnazije smo usposobljeni in odločeni dijakom nuditi čim več dobrega znanja in spodbud, obenem pa želimo prispevati k rasti dobre samopodobe, kar je za odraščanje naših dijakov in uspeh v šoli zelo pomembno. Naš cilj je ustvarjati dobro in varno šolo, v kateri niso pomembni zgolj rezultati, ampak tudi prijazni in iskreni odnosi med vsemi, ki z našo gimnazijo živijo.
Jože Bogataj, ravnatelj
Izdelki in storitve / ključne besede:

Tradicija, 70 let, ustvarjalnost, pestra obšolska dejavnost, kvaliteten pouk, varno delovno okolje, uspehi, odgovornost, toleranca.