RumeneStrani.si poslovni imeniki - 29 let tradicije
|
|
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 29 let tradicije
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 29 let tradicije
|
|
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 29 let tradicije
KDO? (najdi pravno osebo)
išči po korenu
KAJ? (najdi izdelek, storitev)
 

LEMIT PLUS d.o.o.

Šmarjeta 16a, 3272 Rimske Toplice
 
Opis za LEMIT PLUS d.o.o.:

Že 21 let številna podjetja in velike trgovske sisteme oskrbujemo s tonerji lastne blagovne znamke ter opravljamo servisne storitve za tiskalnike.

Z načinom obnove, kot ga izvaja naše podjetje, za 80 odstotkov zmanjšamo količino odpadkov, kar bistveno pripomore k razbremenjevanju okolja. Vaša garancija na naš izdelek velja 6 mesecev. Z lastno proizvodnjo in sodobno embalažo prodiramo na trge Evropske unije in na Hrvaško. Alternativ je na stotine, vse od odličnih do zelo slabih. Skupaj z velikimi korporacijami dokazujemo, da je naša vrhunska alternativa učinkovita. In to ne šele od včeraj, ampak že več kot dve desetletji. To nam uspeva le po zaslugi ogromnega truda in razvoja novih in drugačnih tehnologij. V skladu z okoljevarstveno politiko podjetja nudimo zbiranje in odvoz iztrošenih potrošnih materialov. Naše stranke jih odlagajo v lične zbirne kartone, katerih odvoz je brezplačen. Vaše iztrošene kasete in kartuše bodo odslej končale na pravem mestu! Kakovostno vzdržujemo in servisiramo tiskalnike vseh vrst in proizvajalcev. Smo pooblaščen servis za Brother tiskalnike in skenerje. Odlikujejo nas hiter odzivni čas in garancija na vgrajene dele.

DODATNE PREDNOSTI?
- do 50 odstotkov nižje cene potrošnega materiala za tiskalnike
- brezplačna dostava toner kaset LEMIT
- odvoz iztrošenih potrošnih materialov za tiskalnike
Izdelki in storitve / ključne besede:

Servis laserskih tiskalnikov in obnova toner kaset za laserske tiskalnike. Črnila, tiskalniki - prodaja. HP, CANON, SAMSUNG, BROTHER, LEXMARK.