RumeneStrani.si poslovni imeniki - 31 let tradicije
|
|
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 31 let tradicije
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 31 let tradicije
|
|
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 31 let tradicije
KDO? (najdi pravno osebo)
išči po korenu
KAJ? (najdi izdelek, storitev)
 
MONTER  d.o.o.

MONTER d.o.o.

Medlog 7c, Medlog, 3000 Celje
 
Opis za MONTER d.o.o.:

Začetek podjetja Monter d.o.o., Celje sega v leto 1990 in izhaja iz obrtne dejavnosti. Več kot 30 letne izkušnje na področju strojnih instalacij so garancija za kakovost in zanesljivost ter zadovoljstvo naših strank. Ukvarjamo se z:
- izvajanjem instalacij ogrevanja ( Pri našem podjetju, Monter d.o.o., Celje, imamo veliko izkušenj pri zagotavljanju vseh vrst ogrevanja, tako v zasebnih hišah kot v večstanovanjskih hišah, blokih, novogradnjah… Kakovost je pri nas na prvem mestu, skupaj s hitro dobavo in strokovnostjo. Ogrevalne sisteme tudi vzdržujemo in po potrebi uredimo servis. Talno ogrevanje je vse bolj pogost način ogrevanja saj nudi varčevanje z energijo in pripomore k ugodnemu počutju v bivalnih prostorih. Talni sistem ogrevanja je odličen za ljudi, ki trpijo za alergijami, saj se prah dviguje v zelo majhnih količinah. Dobavimo in vgradimo celotno instalacijo ter poskrbimo za redno vzdrževanje.)
- izvajanjem instalacij vodovoda ( Pri nas ponujamo celovito storitev vodovodnih in odtočnih instalacij v skupnem dogovoru s stranko oz. investitorjem. Vedno uporabljamo kakovostne materiale pri čemer upoštevamo, da mora biti vodovodna in odtočna instalacija ustrezno in kakovostno napeljana.)
- izvajanjem instalacij plina ( Pri našem podjetju ponujamo izvedbo notranjih plinskih instalacij ter druge celotne storitve za plinska omrežja. Sestavni del plinske instalacije so zunanji plinovod, hišni priključek ter notranja plinska instalacija. Pomembnost kakovostno narejene plinske instalacije je visoka, zato je izvedbo smotrno zaupati strokovno usposobljenim izvajalcem. Naše podjetje ima dolgoletne izkušnje na področju dobave, montaže in vzdrževanja plinskih instalacij. Imamo strokovno usposobljeno ekipo, ki poskrbi za kakovostno izvedbo del.)
- izvajanjem instalacij solarne tehnike ( Solarni sistemi so odlična izbira, ki vam lahko bistveno zmanjšajo vaše mesečne stroške kot podpora pri ogrevanju objekta ali pri pripravi tople sanitarne vode. Svetujemo vam pri izbiri, uredimo vam dobavo in strokovno montažo. Da sistemi delujejo brezhibno, poskrbimo tudi z rednim vzdrževanjem. Z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri ustreznega solarnega sistema.)
- vgradnjo toplotnih črpalk ( Eden ekološko in energetsko najboljših načinov za ogrevanje prostorov in/ali sanitarne vode. Njihovi sistemi omogočajo ogrevanje in hlajenje objekta na raznovrstne načine z uporabo obnovljivih virov v naši okolici. Toplotne črpalke za ogrevanje prostorov pridobivajo toploto iz zraka, vode ali zemlje in jo v objektu pretvorijo v energijo. Toplotne črpalke zagotavljajo vnos energije, ki je objekt ni sposoben zadržati. To pomeni, da toplotna črpalka nadomešča izgubljeno energijo objekta. Za najbolj optimalno delovanje toplotne črpalke bi objekt moral biti izoliran ter imet kakovostna okna. Pri našem podjetju vam ponujamo svetovanje pri izbiri, dobavo, montažo ter servisiranje toplotnih črpalk.)
- celovito obnovo kopalnic ( Obnova oz. adaptacija kopalnice je pri nas dobro usklajen proces. Pred samim začetkom z vami skrbno pripravimo načrt izvedbe del, ki se ga tudi držimo. Nudimo kompletno storitev obrtniških del (vodovodnih, zidarskih, električarskih, keramičarskih in slikopleskarskih del,…). Zaradi usklajenega dela popolna obnova kopalnice traja do 8 delovnih dni. Po želji vam lahko ponudimo tudi dodatna posebna dela na podlagi vaših zahtev oziroma želja. Pri našem podjetju radi poskrbimo za zadovoljstvo strank.)
Naše glavno vodilo od nekdaj je strokovno in natančno opravljeno delo ter zadovoljna stranka.
Izdelki in storitve / ključne besede:

Vodovod, centralna kurjava, plinske inštalacije, solarni sistemi, prezračevanje, vgradnja toplotnih črpalk, celovita obnova kopalnic.