RumeneStrani.si poslovni imeniki - 29 let tradicije
|
|
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 29 let tradicije
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 29 let tradicije
|
|
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 29 let tradicije
KDO? (najdi pravno osebo)
išči po korenu
KAJ? (najdi izdelek, storitev)
 

TIPTEH, zastopstvo in distribucija, d.o.o.

Ulica Ivana Roba 23, 1000 Ljubljana
 
Opis za TIPTEH, zastopstvo in distribucija, d.o.o.:

Tipteh d.o.o. je vaš partner v avtomatizaciji. Strokovnjaki podjetja Tipteh vam pomagajo poiskati tehnično in cenovno najugodnejše rešitve. V naši učilnici vas naučimo uporabljati zahtevnejšo opremo kot so PLC krmilniki, servo pogoni, vision sistemi in varnostni laserski skenerji. Poleg tega, da vas naučimo programirati PLC krmilnike, vam tudi pomagamo pri kasnejšem delu ali pa za vas napišemo celoten program. Če se želite prepričati, ali v vaši proizvodnji lahko uporabite vison sistem oziroma kamero, za vas izdelamo študijo izvedljivosti in pa tudi kompleten vision sistem na ključ.
Za vaše potrebe držimo na zalogi veliko količino različne opreme, ki slovi po svoji kvaliteti in dolgi življenjski dobi. Tudi blago, ki ga nimamo na zalogi, dobavimo v zelo kratkem času.
Izdelki in storitve / ključne besede:

Zastopstvo tujih podjetij na področju elektronike in avtomatike: Yaskawa (frekvenčni pretvorniki, servo pogoni in servo motorji), Turck (induktivna stikala, kapacitivni senzorji), Schmersal (varnostna stikala in varnostni relejski moduli), Leuze electronic (svetlobne zapore, čitalniki črtne kode, laserski senzorji, svetlobne zavese), Unitronics (mikro krmilniki PLC), Axiomtek (industrijski računalniki, PC, panel PC), J. Auer (signalne naprave, signalne luči, sirene), Cognex (vision senzorji, inteligentne kamere, čitalniki črtne kode, čitalci 2D kod), Basler (industrijske kamere), Micro-Epsilon (laserski, kapacitivni, LVDT in temperaturni brez kontaktni senzorji), Mean Well (napajalniki, usmerniki), Secomea (rešitve za oddaljeni dostop).